Ekorezidence Plzeňka

Hodnocení uživatelů: 4 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 

Výhled na Pražský hrad či Vyšehrad slibuje developer v rámci projektu Ekorezidence Plzeňka, jehož prodej již probíhá.

Součástí projektu jsou i rozporuplné parkovací zakladače, které investor hodlá vybudovat ve vnitrobloku, který ovšem má na sousedních parcelách zahradní úpravu a rezidentům slouží k rekreaci, odpočinku, a jako útočiště před rušnou Strakonickou ulicí. Parkování vozidel tak není zcela v souladu s užitným charakterem zbytku vnitrobloku.

Oficiální informace o projektu:

 

Ekorezidence Plzeňka je unikátní rezidenční projekt nabízející byty nejvyššího standardu v jedné z nejvyhledávanějších lokalit v Praze – Smíchově. Dům je elegantně zasazen do svého okolí a plynule navazuje na původní smíchovskou zástavbu. Díky počtu pouhých 45 bytů je Ekorezidence Plzeňka charakteristická komorní atmosférou. Zájemci mohou vybírat z bytů dispozic 1+kk až 4+kk od 34 po 114 metrů čtverečních. Nejatraktivnějšími jsou bezesporu střešní byty s velkou terasou a výhledem na Pražský hrad a Vyšehrad.

Lokalita

Smíchov zažívá v posledních letech obrovský boom a je jednou z nejatraktivnějších městských částí. V blízkosti Ekorezidence Plzeňka naleznete vše, co můžete ke spokojenému bydlení potřebovat. Samozřejmostí je snadná dostupnost veškeré občanské vybavenosti. Milovníci dobrého jídla uvítají velké množství oceňovaných restaurací v bezprostřední blízkosti bydlení. Sportovci pak ocení cyklostezku vedoucí podél Vltavy, golfové centrum a širokou paletu dalších sportovních možností. Dopravní obslužnost je doslova vynikající. Pět minut chůze od Ekorezidence Plzeňka se na jednom místě nachází stanice metra, tramvají, autobusů i vlakové nádraží. Kromě toho je v blízkosti bytového domu k dispozici také přívoz, který vás v krátkém čase převeze na druhou stranu řeky Vltavy. Pokud budete chtít vyrazit za hranice Prahy, díky pět minut vzdálené jižní spojce se dostanete ven z města takřka ihned. Naopak v samotném srdci Prahy se ocitnete tramvají či metrem během deseti minut. Bydlení v Ekorezidenci Plzeňka si jednoduše zamilujete.

 

Zdroj: Ekospol

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

EKOSPOL - rozhodnutí MHMP ve věci Bytový dům Smíchov

 

Připravil: Viktor Veselý