Všechny články

Konec záře světelné reklamy v noci

Hodnocení uživatelů: 4 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 

Při společném jednání s firmou JCDecaux, se podařilo vyjednat kompromis v provozním režimu nově opravené světelné reklamy na pozemku ERPETu. Od konce listopadu se již světla na noc zhasínají.

V září 2019 byla opravena rozbitá světla reklamního billboardu na pozemku sportovního areálu ERPET a nahrazena novými světlomety, které osvětlují nejen reklamní plochu, ale i široké okolí. Díky nevhodnému nastavení a vysoké intenzitě svícení dochází k silnému odrazu světla a svícení do stran mimo reklamní plochu.
Prakticky ihned nás zastihlo několik stížností okolních obyvatel, s prosbou tento problém vyřešit s provozovatelem či majitelem pozemku. Vstoupili jsme do kontaktu s firmou JCDecaux, která světelnou reklamu provozuje.
Po krátké elektronické korespondenci a osobní prohlídce dvěma zástupci společnosti, došlo vedením firmy ke schválení nastavení časovače s nočním režimem. V čase od 0:00 do 6:00 hod. jsou reklamní světla zhasnutá a lidé v okolí reklamy tak mohou opět o něco klidněji spát, aniž by jejich ložnice byly prozářené silným světlem i se zataženými závěsy.
Děkujeme a velmi si vážíme vstřícnosti firmy JCDecaux, která velmi ochotně a empaticky přistoupila k řešení situace k oboustranné spokojenosti.

 

 

Billborad 1

 

 

Světelná reklama se starými světlomety s vyhovujícím stavem

Billborad 3

 

 Napsal: Viktor Veselý